Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie

Maarssen: 0346-557000 | Mijdrecht: 0297-230350 | Alphen: 0172-571437 | GESLOTEN - maandag open vanaf: 8:00 uur

Toyota Aygo aankoopkeuring

Een onafhankelijk rapport van uw mogelijke nieuwe Toyota Aygo

Voorkom onverwachte kosten en geef uw toekomstige Toyota occasion een eerlijk en onafhankelijk technisch advies bij Toyota dealer Van Ekris.
Heeft u een Toyota gevonden bij een garage of dealer in het land? Wilt u meer zekerheid of heeft u twijfel? Auto's zitten vol met verfijnde techniek en vaak is aan de buitenkant niet zichtbaar of u er verstandig aan doet tot aankoop over te gaan. Ook bij een auto met geldige APK kunnen onderdelen aan vervanging toe zijn door slijtage! Laat de Toyota aankoopkeuring uitvoeren voor maar € 59,- en komt u daarna terug voor onderhoud krijgt u € 30,- retour. 

 

Aankoopkeuring van uw Toyota Aygo bij Van Ekris

Wij bieden u een onafhankelijk technisch inzicht in de staat van de auto en controleren de kilometerhistorie zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. De auto wordt op maar liefst 20 punten gecontroleerd. Toyota Van Ekris kan u een objectief goed advies geven. Bij Van Ekris kunt u naast de Aygo ook met alle andere type Toyota's terecht.  

Doen!  U maakt een afspraak voor de Toyota Aygo aankoopkeuring in Maarssen of Mijdrecht en wij zorgen voor een volledig ingevuld aankoopkeurings formulier. De kosten zijn laag en éénmalig € 59,- waarvan u € 30,- terug krijgt wanneer u bij ons de onderhoudsbeurt(en) laat uitvoeren.